Aanbevelingen

“Robert is een geboren ondernemer binnen een organisatie, hij is een pro-actieve resultaat denker die door zijn algemene proces ervaring vaak sneller denkt en doet dan de organisatie aan kan.!!!! Indien je Robert een proces laat uitvoeren en regelmatig overlegt is hij op het gebied van Klant benadering en binding een topper die snapt wat added value is.En daar draait het toch allemaal om niet dan????”

Rob Holtslag ESP
COO bij Pincvision Group / Commercieel directeur ATAG Nederland

“Ik heb Robert leren kennen als contactpersoon bij Exportdocumenten.com en altijd zeer prettig en correct contact gehad. Altijd oplossingsgericht, pragmatisch, snel en doeltreffend. Het maakt eigenlijk niet zo heel veel uit om welke oplossing je voor een probleem vraagt (zelfs al is dat probleem je eigen schuld šŸ˜‰ ), meer dan eens heeft Robert het toch voor ons weten op te lossen… en nog op tijd ook! Ik kan een samenwerking met Robert dan ook iedereen van harte aanbevelen!”

Michel Thijssen
Exportmanager CLS LED (klant bij Exportdocumenten.com)

Ik heb Robert leren kennen als een gedreven medewerker die graag een opdracht tot een succes wil brengen. Vol met ideeƫn over commerciƫle mogelijkheden om klanten het naar het zin te maken. Robert denkt in kansen en oplossingen, houdt daaraan vast maar staat open voor alternatieven. Zijn creatieve vermogens helpen om zaken visueel en concreet te maken. Hij is goed op de hoogte van ontwikkelingen in de digitale wereld en brengt ideeƫn tot uitvoering. Ik ben hem dankbaar voor zijn waardevolle bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de website/webwinkel en het commerciƫle succes van Exportdocumenten.com

Edo Bosga
eigenaar Pincvision Group

Ik heb Robert als een zeer prettig en betrokken collega leren kennen. Hij zet zich volledig in en heeft veel oog voor de mens. Daarnaast is hij leergierig en pakt hij dingen snel op. Gevoel voor humor kan ook niet ontzegd worden. Kortom een prettig mens en collega.

Marcel Kusters
eigenaar Markus Werving & Selectie, outplacement en reĆÆntegratie

Robert heeft met mij direct samengewerkt aan het optimaliseren van de services voor de klanten van Atag.
Robert was leidend en pro-actief in de communicatie met de klant en de ontwikkeling van verbeteringen in de aan hem toegewezen accounts.
Hij is door zijn opgedane kennis van de operatie en het overzicht van het werken met grote accounts, zich voornamelijk gaan richten op het opzetten en uitbouwen van internetverkoop.
Robert werkt uitermate zelfstandig en professioneel. Hij is in voor een goede inhoudelijke discussie, volgt nieuwe ontwikkelingen die betrekking hebben op zijn werk of hobby’s op de voet en weet binnen een multidisciplinair team snel te schakelen. Hij staat klaar met advies wanneer nodig en kan goed inschatten waneer hij een beroep op de expertise van collega’s kan doen. Zijn proactieve manier bevordert de werksfeer en maximeert het eindresultaat.

Peter Hamerpagt
senior logistics engineer Siem Offshore Contractors GmbH

Ik heb met Robert prettig samengewerkt in de Atag organisatie, alsmede op de verkoop binnendienst bij Pelgrim. Ik ken Robert als een toegewijd collega welke altijd een stap extra wilde zetten voor de organisatie en anderen. Robert’s professionele attitude is klantgericht en commercieel.

Mark Arendsen
DHL Parcel B.V.

Met Robert is het prettig samenwerken. Hij was ooit een student bij mij tijdens een IVA Bedrijfstraining en wij hebben contact gehouden. Robert is goed in het onderhouden van relaties.
Later hebben we samengewerkt bij een project voor de Wassink Autogroep. Daar bleek Robert een doortastende marketeer met kennis van zaken. Zeker in de ontwikkeling die de marketing en communicatie met klanten door autobedrijven nu doormaakt kan Robert iets toevoegen.

Walter Stoof
Sales, strategy & training manager, SoHo BV